RDMA Flowers

I am a big fan of music and award shows, so naturally I love the Radio Disney Music Awards! Well the 5th annual show is finally here and will be airing on Radio Disney and the Disney Channel this Sunday, April 30th. Be sure to tune in because I know of a few surprises they have in store for everyone – and you don’t want to miss them!  With more performances than ever, the fifth anniversary show will have something that everyone in the family can enjoy.

While in LA for the Guardians of the Galaxy Volume 2 event, we were also lucky enough to have a RDMA pre-party of our own. There were several delicious snack ideas for when you host your own viewing party! The names were all clever puns – and some had me really laughing. My favorite was the Britney Spears Fruit Skewers.

Dowload your “punny food cards” here —-> Punny Food Cards RDMA

RDMA Trivia Questions

No viewing party is complete without some fun games! Here are some trivia questions that you can use to host a giveaway with your friends – or just for fun to see who knows the most about the RMDAs!

  1. RDMA is music’s biggest event for families – who of our five RDMA hosts has five siblings in real life? (Answer: Jenna Ortega.)
  2. Which 2017 RDMA performer had their first hit single in 1998? (Answer: Train.)
  3. Finish the lyric of RDMA performer Train: “Now she’s back in the atmosphere_____________”. (Answer: with drops of Jupiter in her hair.)
  4. In Fitz and The Tantrums’ hit song “HandClap,” how many claps go after the lyric, “I can make your hands clap”? (Answer: five.)
  5. 2017 RDMA Icon Award recipient Britney Spears used to be on Disney Channel – what year did she first appear in the Mickey Mouse Club? (Answer: 1989.)
  6. Nick Jonas is the recipient of the 2017 RDMA Hero Award for charitable contributions, but he also presented the award to a former ‘Hero’ – who was it? (Answer: Jennifer Lopez.)
  7. Which 2017 RDMA performer was nominated for a 2017 Golden Globe for her performance in “The Edge of Seventeen?” (Answer: Hailee Steinfeld.)
  8. Which Grammy Award was 2017 RDMA performer Kelsea Ballerini nominated for this year? (Answer: Best New Artist.) (Hint: She won this same award at the 2016 RDMA.)
  9. Which two of the five 2017 RDMA hosts performed at the 2016 RDMA? (Answer: Kelsea Ballerini and Sofia Carson.)
  10. Which 2017 RDMA performer competed on a season of “America’s Got Talent” – and won? (Answer: Grace VanderWaal.)
  11. Finish the lyric of 2017 RDMA performer Sabrina Carpenter: “That’s just the way of the world, and so ­­­___________.” (Answer: “They gonna keep on twiddlin’ them thumbs”.)
  12. 2017 RDMA host and viral recording artist Alex Aiono got his start on which social platform? (Answer: YouTube.)
  13. Which 2017 RDMA host stars in an upcoming Disney Channel Original Movie? (Answer: Sofia Carson, “Descendants 2”.)
  14. Before landing his role in the Broadway musical “Hamilton,” which two Disney Channel Original Movies has 2017 RDMA host and performer Jordan Fisher appeared in? (Answer: “Teen Beach Movie” and “Teen Beach 2”.)
  15. The RDMAs will feature the exclusive world premiere of “Ways to Be Wicked” from “Descendants 2.” What was the lead single from the first “Descendants” movie? (Answer: “Rotten To The Core”.)
  16. Finish the lyric of 2017 RDMA performer Kelsea Ballerini: “You’re just a lost boy, with your head up in the clouds; you’re just a lost boy, ­­­­­­­­­­­­­­­­­­_________. (Answer: “Never keep your feet on the ground”.)
  17. Which 2017 RDMA performer has co-written songs for Justin Bieber and Selena Gomez? (Answer: Julia Michaels.)
  18. Finish the lyric of 2017 RDMA performer Noah Cyrus: “I never hated you like I do right now, ­­­­­­­­­­_________. (Answer: “‘Cause all you ever do is make me cry, cry, cry”.)

About the Radio Disney Music Awards

The 2017 Radio Disney Music Awards take place on Saturday, April 29th at the Microsoft Theater in Los Angeles with performances by some of the biggest artists along with tomorrow’s rising stars in music. The ceremony will be shown on Radio Disney and Disney Channel the following night on April 30, 2017 from 7:00-9:00 p.m.

Tune in April 30th at 7/6c on the Disney Channel!

Vote for your favorites here: http://partners.disney.com/rdma-vote
Visit the official website herehttp://radio.disney.com/radio-disney-music-awards
#RDMAEvent

The opinions expressed here are that of Mama’s Geeky only. While the products in this post were given complimentary (unless otherwise stated) for me to review, that does not alter my opinion of the product(s) mentioned. This post may contain sponsored links and affiliate links.